Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Jakobsson lämnar Real - Asllani nära en förlängning

6v

De svenska landslagsspelarna Sofia Jakobsson och Kosovare Asllani har tillsammans hjälpt Real Madrid att nå sin första Champions League-kvalifikation på damsidan under den gångna säsongen. Men nu ser det ut som att bara en av dem är kvar för att spela i Europa nästa säsong.

Enligt COPE-journalisten Arancha Rodriguez, via Real Madrid-sajten DefensaCentral, så kommer Jakobsson att lämna Real Madrid när hennes kontrakt med klubben går ut den 30 juni i år. Vart hon går härnäst är fortfarande oklart, men Lyon nämns som ett alternativ då Jakobsson enligt Rodriguez fått ett erbjudande från dem tidigare i år.

ANNONS

För Asllanis del, å andra sidan, som blev klubbens främsta målskytt den gångna säsongen, ser det ut att bli en fortsättning i den spanska huvudstaden. Rodriguez rapporterar att Asllani vill förlänga med klubben samtidigt som klubben vill förlänga med henne. En överenskommelse om förlängning ska vara nära.

Publicerad 2021-06-21 kl 17:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto