Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Jakobsson lämnar Real - Asllani nära en förlängning

Sillybloggen

De svenska landslagsspelarna Sofia Jakobsson och Kosovare Asllani har tillsammans hjälpt Real Madrid att nå sin första Champions League-kvalifikation på damsidan under den gångna säsongen. Men nu ser det ut som att bara en av dem är kvar för att spela i Europa nästa säsong.

Enligt COPE-journalisten Arancha Rodriguez, via Real Madrid-sajten DefensaCentral, så kommer Jakobsson att lämna Real Madrid när hennes kontrakt med klubben går ut den 30 juni i år. Vart hon går härnäst är fortfarande oklart, men Lyon nämns som ett alternativ då Jakobsson enligt Rodriguez fått ett erbjudande från dem tidigare i år.

För Asllanis del, å andra sidan, som blev klubbens främsta målskytt den gångna säsongen, ser det ut att bli en fortsättning i den spanska huvudstaden. Rodriguez rapporterar att Asllani vill förlänga med klubben samtidigt som klubben vill förlänga med henne. En överenskommelse om förlängning ska vara nära.

ANNONS
Publicerad 2021-06-21 17:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto