Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Storklubb intensifierar intresset för succéspelare

Sillybloggen

Det är nog ingen som missat att Manuel Locatelli gjort stor succé i EM med det italienska landslaget. Mittfältaren spelar till vardags i Sassuolo, men efter EM-succén ryktas han till flera storklubbar.

Flera klubbar i Premier League och Serie A är intresserade, men nu skriver Sky Sport Italia att Juventus intensifierar sitt intresse för 23-åringen. Klubbarna har planerat ett möte den här veckan för att diskutera en övergång.

Enligt uppgifterna är Juventus medvetna om Premier League-klubbarnas intresse, och därför vill de lägga ett bud så snabbt som möjligt efter mötet med Sassuolo. Locatelli uttalade sig själv nyligen om flyttryktena.

– Transferryktena är bara snack. Jag kommer att bestämma mig efter EM. Det är en sådan viktig turnering att spela i och jag är bara fokuserad på det. Jag litar på att det som händer baseras på vad som händer på plan. Allt annat är bara skvaller, det är meningslöst att prata om det, sa han då.

ANNONS

23-åringens avtal med Sassuolo går ut sommaren 2023.

Publicerad 2021-06-22 08:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto