Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Lämnade Real - nu letar Ramos hus i Paris

Sillybloggen

Inte långt efter att Spanien, som han inte togs ut i, spelade sin första gruppspelsmatch i EM meddelade Sergio Ramos att han lämnar Real Madrid efter mer än 15 år i den framgångsrika klubben.

– Det här är en av de svåraste tiderna i mitt liv. Tiden att säga hej då till Real Madrid. Jag vill tacka alla supportrar och hade önskat att få säga hej då på Santiago Bernabéu. Men tack till hela Real Madrid, jag kommer alltid bära med mig er i mitt hjärta, berättade en känslosam Sergio Ramos på en presskonferens.

Efter avskedet från Real har det bland annat spekulerats i en flytt till Sevilla, som han representerade tidgivare i sin karriär. Dessutom har det skrivits om att Jose Mourinho, tränare för Roma, har varit i kontakt med mittbacken. Enligt de uppgifterna är Mourinhos tanke att knyta till sig en spelare med rutin och god inställning.

Annons

Under lördagen kom dock uppgifter som kan peka på att backen är på väg till en helt annan klubb: Paris Saint-Germain. Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo letar nämligen Ramos efter ett boende för sig och sin familj i den franska huvudstaden.

Blir det en flytt för Sergio Ramos till huvudstadslaget får PSG en bra spelare till sitt förfogande, det menar hur som helst spanjorens tidigare lagkamrat Toni Kroos.

– Han är inte bara en förstklassig spelare, utan även den bästa kaptenen jag har haft, berättade tysken nyligen enligt Daily Mail.

Publicerad 2021-06-26 22:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto