Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: MLS-klubb ute efter Bale

Sillybloggen 2021-06-26 08:24

Gareth Bale var under den gångna säsongen utlånad från Real Madrid till Tottenham i jakt på mer speltid inför sommarens EM, där världsstjärnan stått för två assist och tagit Wales till åttondelsfinal mot Danmark.

Bale, 31, flyttade till Real Madrid från just Tottenham hösten 2013 och har bland annat vunnit fyra Champions League-titlar med den spanska storklubben. Nu verkar det emellertid som att det blivit dags för yttern att flytta till en ny klubb.

Den italienske transferjournalisten Nicolo Schira skriver att MLS-klubben Los Angeles Galaxy, där Zlatan Ibrahimovic tidigare spelat, har inlett samtal för att försöka värva Bale. Walesaren sägs inte vara en del av Real Madrid-tränaren Carlo Ancelottis planer framöver.

Bales kontrakt med Real Madrid löper ut nästa sommar.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto