Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Serieledarna har lagt bud på anfallsstjärnan

Sillybloggen

Rosengård har inlett damallsvenskan övertygande och toppar tabellen före Häcken. I sommar ser dock den skånska storklubben ut att tappa både Hanna Bennison och Anna Anvegård. Nu kan en ersättare vara på väg in. Rosengård har lagt ett bud på Eskilstunas anfallsstjärna Loreta Kullashi rapporterar Aftonbladet.

Kullashi gjorde landslagsdebut 2018 men var inte med i den senaste landslagstruppen som träningsspelade tidigare i juni. Anfallaren bekräftar att hon kommer att lämna Eskilstuna.

– Om det stämmer är det smickrande. Jag fokuserar på det jag gör just nu i Eskilstuna, så jag har inte jättebra koll på framtiden. Men jag är redo för en större klubb, men när det blir får vi se. Vad jag kan säga är att jag nästa år inte kommer att spela i Eskilstuna, säger hon till Aftonbladet.

Eskilstuna ligger sjua i damallsvenskan efter nio spelade matcher och Kullashi har gjort tre mål. På tisdag presenteras den svenska OS-truppen, och trots petningen senast hoppas 22-åringen att hon ska bli uttagen.

Annons

– Det har gått bra för mig i år. Jag har presterat bättre än förra året, så målet är fortfarande att ta mig till OS. Det inte helt kört. Vi får på uttagningen vad som händer, säger hon.

Enligt Aftonbladet finns det intresse från klubbar i både Italien och Frankrike. Rosengårds sportchef, den tidigare storspelaren Therese Sjögren vill inte kommentera uppgifterna.

Publicerad 2021-06-27 13:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto