Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Spansk media: Barca kan dumpa storstjärnan

Sillybloggen 2021-06-28 09:44

Barcelona dras med ekonomiska besvär och kan tvingas att sälja spelare. Nu rapporterar Marca att klubben är beredd att sälja den franske storstjärnan Antoine Griezmann. Anfallaren spelar EM med Frankrike där han startat alla tre matcher och noterats för ett mål hittills i turneringen.

Griezmann har en hög lön i Barcelona och en försäljning skulle underlätta för storklubben. 30-åringens kontrakt går ut 2024, och har ett marknadsvärde på omkring 60 miljoner euro enligt Transfermarkt.

Han har stundtals fått utstå skarp kritik i Barcelona men fick stort förtroende av Ronald Koeman förra säsongen. Griezmann som värvades från Atletico Madrid för två år sedan gjorde 13 mål på 36 La Liga-matcher förra säsongen.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto