Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sky: Serie A-klubb släpper Ribéry

Sillybloggen 2021-06-29 10:40

Franck Ribéry kommer inte att erbjudas ett nytt kontrakt när det nuvarande avtalet löper ut 30 juni. Det rapporterar Sky Sport Italia. Den 38-årige yttern lämnar därmed efter två säsonger i Serie A-klubben. Anledningen är att fransmannen inte ses som en del av klubbens framtida projekt.

Ribérys förhoppning är nu att hitta en ny klubb i Italien där han kan fortsätta spela. Veteranen, med 16 mål på 81 A-landskamper för Frankrike, är framför allt ihågkommen för sina år i Bayern München 2007-2019. Där bildade vänsteryttern Ribéry en framgångsrik duo med Arjen Robben på högerkanten.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto