Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Milan intresserat av Gudmundsson

Sillybloggen 2021-06-30 01:26

För två år sedan blev det klart att Gabriel Gudmundsson lämnar Halmstads BK för nederländska FC Groningen, där svensken har gjort det bra. Sin första säsong i Eredivisie blev det elva framträdanden och två mål framåt och denna säsong gjorde han fem assist på 23 matcher.

Tidigare i år har det kommit uppgifter om att flera storklubbar ska vara intresserade av den 22-årige vänsterbacken. Manchester Cirty, Atalanta och Juventus är tre lag som alla uppgetts vara ute efter backen.

– Jag tycker att det har gått bra för mig och för laget, så det har absolut varit en positiv tid. Jag tycker att wingback-positionen passar mina egenskaper väldigt bra, samtidigt som det är kul att testa på något nytt. Jag tror att det är en viktig del att ta med sig om man vill ta nästa steg, så det är bra att ha med sig den erfarenheten med att lära känna andra positioner, berättade han bland annat i en intervju med Fotbollskanalen i februari.

ANNONS

Nu kommer nya uppgifter som gör gällande att en ytterligare jätte är ute efter försvararens signatur. Enligt Sky Sports ska Milan, där den svenske anfallsstjärnan Zlatan Ibrahimović spelar till vardags, vara intresserat av Gudmundsson.

Gabriel Gudmundssons kontrakt med Groningen sträcker sig till den sista juni 2022.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto