Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Inter bekräftar - Hakimi flyttar till Paris Saint-Germain

Sillybloggen

Achraf Hakimi har ryktats bort från Inter under de senaste veckorna. Till en början såg det ut att bli en kamp mellan Chelsea och Paris Saint-Germain, men under de senaste dagarna har PSG seglat upp som favoriter – och nu bekräftar Inter en försäljning.

– Det är några formaliteter som ska göras klara. Inom ett dygn tror jag det kan vara klart, säger Inters vd Beppe Marotta till Sky Sport Italia och fortsätter:

– Såklart är det tufft för oss (att förlora Hakimi), men som ansvarig av det ekonomiska måste jag säkerställa klubbens ekonomiska hållbarhet, under en svår tid rent allmänt för fotbollsvärlden.

Marotta är också tydlig med att det innebär att ytterligare försäljningar inte behövs. RMC Sport och L’Equipe, uppger vidare att övergången kommer att kosta drygt 600 miljoner kronor plus bonusar. Under torsdagen väntar läkarundersökningen, och därefter kan övergången bli officiell.

Annons

Kontraktet kommer skrivas över fem år.

Publicerad 2021-07-01 13:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto