Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sterling kan lämna Manchester City i sommar

Sillybloggen


Raheem Sterling är i skrivande stund med det engelska landslaget och laddar inför semifinalen mot Danmark. I brittiska medier är fokuset på Sterling något annorlunda, dock, då The Athletic under tisdagen rapporterar att Sterling kan komma att lämna Manchester City i sommar.

The Athletic skriver att City är rädda för att man ska behöva gå in i Sterlings sista kontraktsår, från och med 30 juni 2022, utan att ha nått en överenskommelse vad gäller en kontraktsförlängning. Något som skulle kunna innebära en liknande situation som man förlorade Leroy Sané till Bayern München i, där Bayern lyckades värva Sané till mycket billigare pris än City ville släppa honom för, då Citys andra alternativ var att tappa honom gratis till Bayern sommaren efter.

Nu vill man alltså förhindra en liknande situation med Sterling, enligt The Athletic, och kan därför sälja honom i sommar om ett tillräckligt bra erbjudande kommer. Hur mycket som kommer att krävas nämns dock inte.

Annons
Publicerad 2021-07-06 17:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto