Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Atléticos president öppnar för Griezmann-återkomst: "Allt är möjligt"

Sillybloggen

Kommer Antoine Griezmann återvända till Atlético Madrid? I dagarna uppgav transferjournalisten Fabrizio Romano att Barcelona och Atlético förhandlar om en bytesaffär där den franske forwardsstjärnan går till Atlético samtidigt som Saul Niguez går till Barça.

Griezmann spelade för Atlético från 2014 till 2019 och var en stor succé i klubben, vilket han inte varit i Barcelona. Och Atléticos president Enrique Cerezo stänger inga dörrar för en Griezmann-återkomst.

– Jag har ingen aning. De har inte sagt något till mig, så jag vet inget, säger han enligt Goal och fortsätter:

– Jag vet inte hur förhandlingarna är, jag vet inte ens om det är några. Men det finns tid för er kvar att veta vad som kommer hända. I fotbollens värld är allt möjligt, men i Griezmann-fallet har jag ingen aning.

Griezmann har avtal med Barcelona till sommaren 2024 och en förklaring till att La Liga-jätten vill byta bort stjärnan är för att ge ekonomiskt utrymme för att kunna förlänga med Lionel Messi, vars avtal har löpt ut med Barça.

Annons
Publicerad 2021-07-19 18:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto