Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Milan-mittfältare vill förlänga - kräver samma lön som Zlatan

Sillybloggen

Milan-mittfältaren Franck Kessié, 24, har ett kontrakt som löper ut nästa sommar. Ivorianen, just nu på OS med Elfenbenskusten, har ryktats till Premier League-klubbar som Arsenal och Liverpool och sagts vara på väg bort från Milan.

Nu kommer emellertid italienska La Gazzetta dello Sport med glädjebesked till Milanfans: “Kessié i Milan för alltid”. Mittfältsstjärnan kommer att skriva på ett nytt kontrakt.

– Så snart OS är över så åker jag tillbaka till Milan och vi fixar allt. Jag vill stanna i Milan för alltid, säger ivorianen till tidningen.

Kessiés agent kräver samma nivå på lönen som den topplön Zlatan Ibrahimovic har i klubben, sju miljoner euro inklusive bonusar.

På tal om Ibra. Kessié säkrade CL-spel för Milan med två straffmål mot Atalanta, men snart är Zlatan Ibrahimovic tillbaka. Vem tar straffsparkar då?

Annons

– Han väljer först. Han är som jag, han behöver mål, så om han behöver slå dem så är det okej. Men om han inte känner för att ta dem är det inget som kan stoppa mig…, säger Kessié.

Publicerad 2021-07-26 09:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto