Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Rodriguez aktuell för italiensk storklubb

Sillybloggen

James Rodriguez, 30, anslöt förra sommaren till Everton, men verkar nu vara aktuell för ett klubbyte i sommar. Under måndagen uppgav den engelska lokaltidningen Liverpool Echo att den nye tränaren Rafael Benitez informerat colombianen om att spelaren är fri att gå vid “rätt erbjudande”, samtidigt som Rodriguez även själv uttalat sig tidigare om att han inte vet var han kommer att spela under nästa säsong.

Nu rapporterar den engelska tidningen Daily Mail att Milan anses vara en trolig destination för colombianen, samtidigt som det inte är omöjligt med en återkomst till Real Madrid med tanke på förre Everton-tränaren Carlo Ancelottis återinträde i den spanska storklubben. Ancelotti har både basat över Rodriguez i Real Madrid och Everton, vilket gör att parterna känner varandra väl.

Rogriguez har avtal med Everton till sommaren 2022 och stod förra säsongen för sex mål och nio assist på 26 framträdanden. Tidigare har han en bakgrund med spel i bland annat Real Madrid och Bayern München.

ANNONS
Publicerad 2021-08-03 08:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto