Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Mbappé har tackat nej till jättekontrakt

Sillybloggen

Paris Saint-Germains anfallsstjärna Kylian Mbappé, 22, har ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt med den franska storklubben. Mbappés nuvarande avtal går ut nästa sommar och därmed kan han lämna gratis då. Under en längre tid har han kopplats ihop med en flytt till Real Madrid och inför lördagens hemmapremiär buade PSG-supportar när en speaker läste upp laguppställningarna och ropade ut Mbappés namn.

Nu rapporterar den spanska tidningen Marca att Mbappé har tackat nej till ett nytt kontrakt med PSG. Den franska klubben uppges ha erbjudit Mbappé ett sexårskontrakt med en lön som liknar den Neymar har i dag, men 22-åringen uppges ändå ha tackat nej.

Enligt Marca är PSG:s president Nasser Al-Khelaifi och tränare Mauricio Pochettino medvetna om att anfallaren vill lämna, men de vill förstås ändå behålla anfallaren. Real Madrid uppges samtidigt känna osäkerhet kring om klubben har råd att köpa loss anfallaren i sommar, då det skulle krävas mycket pengar.

Tidigare i veckan uttalade sig Al-Khelaifi om Mbappés framtid och satte då press på anfallaren att skriva på ett nytt kontrakt.

Annons

– Han sa offentligt att han vill ha ett slagkraftigt lag. Jag tror inte att det finns något mer slagkraftigt lag än det här. Det betyder att han inte har några ursäkter, sa presidenten enligt RMC Sport. 

Publicerad 2021-08-15 23:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto