Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Örgryte förlänger med mittback

Sillybloggen

Inför årets säsong anslöt mittbacken Marcus Haglind-Sangré 26, till Örgryte IS. Under säsongen har han kommit till spel i 13 matcher, och nu meddelar Öis att parterna har kommit överens om ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2023. Tidigare hade han kontrakt över 2022.

– Det känns jättebra, sedan Igor (Krulj, sportchef i Öis) och jag började prata om förlängning har det egentligen inte varit något snack. Det känns som att vi är på samma våglängd och överens om vart vi vill komma. Då var det inget att tveka på, vi kör, säger 26-åringen i en kommentar på föreningens hemsida.

Sportchefen Igor Krulj:

– Väldigt glädjande att vi och Marcus kommit överens om detta, det har varit på gång ett tag men alltid skönt att komma i mål. Marcus har under första delen av säsongen visat att han är en spelare som passar väldigt väl in i vårt sätt att spela och där dessutom en väldigt ambitiös person som bidrar med precis den typen av mentalitet som vi vill ska genomsyra vår trupp. Marcus är en viktig spelare för oss i vårt fortsatta truppbygge.

Annons

Örgryte IS är placerat på tionde plats i superettan.

Publicerad 2021-08-19 15:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto