Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Eliasson fortsatt aktuell för grekisk storklubb

Sillybloggen

För ett par veckor sedan rapporterade den franska tidningen Midi Libre att Nimes nobbat ett andra bud från grekiska AEK Aten på Niclas Eliasson. Den föreslagna övergångssumman ska då ha legat på 2 miljoner euro.

Nu skriver grekiska SDNA att en affär fortsatt är aktuell. Nimes ska ha lagt fram ett erbjudande där grekerna lånar svensken i ett år – för att efter det köpa loss honom för 2,5 miljoner euro. Hur Aten-klubben ställer sig till det framgår inte.

Nimes ramlade under den gångna säsongen ur Ligue 1. Den 25-årige svensken stod för fyra mål och tre assist på 30 ligamatcher, men lyckades inte hjälpa laget till ett nytt kontrakt. Eliasson har kontrakt med klubben till sommaren 2023.

ANNONS
Publicerad 2021-08-25 07:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto