Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Anderssons flytt till Turkiet har spruckit

Sillybloggen

Sebastian Andersson har en skadeföljd säsong bakom sig i Bundesliga. Det har komplicerat hans position i nuvarande klubben FC Köln, då konkurrenten Anthony Modeste har fått tid att befästa sin plats i startelvan.

Därför verkar svensken vilja ge sig ut på nya äventyr. Både tyska Express och turkiska Ajansspor rapporterade att Andersson var nära en övergång till turkiska Antalyaspor. De är i behov av en anfallare då Lukas Podolski har lämnat laget. Men överenskommelsen tycks ha spruckit i sista stund.

Andersson missade måndagens träning, då han på egen begäran rest till Turkiet, enligt Express. På tisdagen var svensken tillbaka på anläggningen, troligen för att delta på eftermiddagens träning. Enligt tidningen är det läkarundersökningen som ska ha ställt till det.

Efter den skadedrabbade säsongen ska det ha legat extra fokus på just den medicinska biten och när undersökningen var genomförd uppges Antalyaspor ha dragit sig ur.

Annons

Andersson anslöt till FC Köln för ett år sedan och har kontrakt till sommaren 2023.

Publicerad 2021-08-31 14:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto