Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Krafth aktuell för flytt till Fulham

Sillybloggen

Den svenska ytterbacken Emil Krafh var under sommaren en del av den svenska EM-truppen och när Sveriges förbundskapten, Janne Andersson, presenterade vilka spelare som tagits ut till de stundande VM-kvalmatcherna mot Spanien och Grekland var försvararen med.

Vad gäller Krafths status i sitt klubblag – Newcastle – gjorde han förra säsongen 16 matcher i ligan, samtidigt som han den här säsongen stått för ett framträdande i Premier League. Men ska man tro journalisten Pete O’Rourke kan det komma att inte bli några fler PL-matcher i “The Magpies” den här säsongen.

O’Rourke skriver nämligen att Fulham, som tillhörde engelska högstaligan i våras men nu spelar i Championship, vill knyta till sig högerbacken. Det ska enligt journalisten handla om ett lån.

Uppdatering: Enligt Daily Mail är inte Emil Krafth säker på att han vill lämna Newcastle för Fulham. Han uppges nämligen ogärna vilja byta spel i Premier League mot Championship.

Annons
Publicerad 2021-08-31 17:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto