Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona förbereder 700-miljonersbud på Olmo

2v

Den spanske landslagsmittfältaren Dani Olmo var en del av Spaniens EM-trupp i somras när landet föll i semifinalen mot Italien efter straffar. 23-åringen spelade fem matcher och noterades för tre assist i turneringen.

Olmo tillbringade flera ungdomsår i FC Barcelonas akademi och tillhör numera tyska RB Leipzig. Barcelona ryktades vilja värva tillbaka Olmo på sommarfönstrets sista dag,, men Leipzig krävde då 75 miljoner euro, vilket fick Barça att backa.

Nu rapporterar dock katalanska tv-kanalen Onze 3, vilka Goal.com hänvisar till, att Barcelona står redo med ett bud på 70 miljoner euro, drygt 700 miljoner kronor, när transferfönstret öppnar i januari. Barças förhoppning är att det ska övertyga Leipzig om en försäljning.

ANNONS
Publicerad 2021-09-11 kl 13:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto