Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klart: Paulinho bryter sitt avtal - lämnar i förtid

4v

Tidigare Tottenham- och Barcelona-mittfältaren Paulinho, 33, skrev i somras på för Al-Ahli i Saudiarabien, men bryter nu sitt avtal efter runt två månader i klubben. Al-Ahli meddelar, via klubbens Twitter-konto, att parterna har kommit fram till det beslutet utifrån en ömsesidig överenskommelse. Paulinho hann bara med att göra två mål på fyra ligamatcher under sin sejour som lagkapten i klubben.

Enligt Goal.com ville Paulinho bryta med Al-Ahli på grund av att han behöver “lösa personliga problem” i Brasilien. Enligt sajten kan han möjligen skriva på för en brasiliansk klubb när transferfönstret öppnar igen i januari månad nästa år.

ANNONS

Paulinho kom till Al-Ahli från den kinesiska klubben Guangzhou FC, men har även en bakgrund med spel i Barcelona och Tottenham i Europa. Han har gjort nio mål och tre assist på 34 matcher i La Liga, samt sex mål och tre assist på 45 matcher i Premier League.

Publicerad 2021-09-18 kl 23:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto