Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Paulinho bryter sitt avtal - lämnar i förtid

Sillybloggen

Tidigare Tottenham- och Barcelona-mittfältaren Paulinho, 33, skrev i somras på för Al-Ahli i Saudiarabien, men bryter nu sitt avtal efter runt två månader i klubben. Al-Ahli meddelar, via klubbens Twitter-konto, att parterna har kommit fram till det beslutet utifrån en ömsesidig överenskommelse. Paulinho hann bara med att göra två mål på fyra ligamatcher under sin sejour som lagkapten i klubben.

Enligt Goal.com ville Paulinho bryta med Al-Ahli på grund av att han behöver “lösa personliga problem” i Brasilien. Enligt sajten kan han möjligen skriva på för en brasiliansk klubb när transferfönstret öppnar igen i januari månad nästa år.

Paulinho kom till Al-Ahli från den kinesiska klubben Guangzhou FC, men har även en bakgrund med spel i Barcelona och Tottenham i Europa. Han har gjort nio mål och tre assist på 34 matcher i La Liga, samt sex mål och tre assist på 45 matcher i Premier League.

Annons
Publicerad 2021-09-18 23:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto