Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester United vill ha Milan-mittfältare

3v

Manchester United uppges vara intresserat av Milans mittfältare Franck Kessié. Mittfältarens avtal med Milan går ut nästa sommar, och enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo håller United ögonen på spelaren.

Manchester United uppges dock främst vilja göra ett försök att värva Kessié, om Paul Pogba inte väljer att förlänga sitt avtal med klubben. Tidigare under måndagen uppgav The Express att United vill förlänga med fransmannen, men det är samtidigt lite oklart hur Pogba ställer sig till det.

Real Madrid, Tottenham och Paris Saint-Germain rapporteras också följa Kessié, som kom till Milan från Atalanta under sommaren 2017. Kessié har under senaste åren växt ut till en av Milans viktigaste spelare.

ANNONS

Publicerad 2021-09-20 kl 15:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto