Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vd:n sätter ner foten - succéspelaren lämnar inte i januari: "Finns inte en chans"

Sillybloggen

21-årige Giacomo Raspadori har gjort succé sedan fjolårssäsongen. Han har varit så pass lovande att den italienske förbundskaptenen Roberto Mancini överraskande nog tog med honom i sin EM-trupp – där Raspadori var med och blev europeisk mästare i somras.

Sedan dess har Sassuoulo-anfallaren varit ryktesomgärdad. Främst den regerande Serie A-mästaren Inter har sagts varit intresserat av Raspadori. Men nu sätter Sassuolos vd Giovanni Carnevali ner foten och säger att anfallaren inte kommer att lämna i januari.

– Raspadori är en viktig spelare för oss. Inter är intresserat, men vår vilja är att behålla spelare som Raspadori och Gianluca Scamacca hos oss. Det finns inte ens chans att värva någon av dem i januari, varken för Inter eller någon annan klubb. Att prata om juni, i sin tur, är alldeles för tidigt, säger Carnevali till den italienska tidningen Gazzetta dello Sport.

Annons
Publicerad 2021-10-10 08:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto