Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Chelsea-backen har fått "respektlöst" kontraktsförslag

7v

Den tyske landslagsbacken Antonio Rüdiger har tillbringat fyra år på Stamford Bridge med Chelsea. Under den tiden har han varit med och vunnit Champions League, europeiska supercupen, Europa League och en FA Cup. Men nu sitter försvararen på ett utgående kontrakt och hittills har inte kontraktsförhandlingarna gått som planerat.

Enligt den tyska hemsidan Sport1 har Rüdiger nyligen fått ett kontraktsförslag från Chelsea. Men det var inte tillräckligt bra, utan tysken ska enligt sajten till och med tyckt att kontraktsförslaget var respektlöst.

Vad kontraktsförslaget var skriver inte Sport1, dock, men de skriver att Rüdiger vill ha omkring 160 000 pund (1,9 miljoner kronor) i veckan. I dag tjänar han 105 000 pund (1,25 miljoner kronor) i veckan.

ANNONS
Publicerad 2021-10-16 kl 09:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto