Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United jagar fransk succéspelare

7v

21-årige mittfältaren Aurelien Tchouameni har imponerat stort för sitt klubblag Monaco i franska Ligue 1. Som belöning för insatserna blev han uttagen till Frankrikes landslag för septembersamlingen och senast även för landets trupp för Nations League-slutspelet – som “Leus Bleus” vann.

Därefter har hyllningarna haglat in. Bland annat sa landslagskollegan Paul Pogba att det är ett nöje att spela bredvid honom.

-Han är inte en pojke, han är en man. Det är ett nöje att spela bredvid honom. Han ger väldigt mycket energi, samtidigt som han är enastående tekniskt och har fysiska kvaliteter. Vi hoppas att han får spela många fler matcher och jag är alltid vid hans sida, sa Pogba till Daily Mail.

ANNONS

Och från vad de senaste rapporterna säger kan Tchouameni bli Pogbas ersättare i Manchester United. Sajten ESPN skriver att den 21-årige mittfältaren är favorit att ersätta Pogba i fall han lämnar när hans kontrakt går ut nästa sommar.

Men United är inte ensamma. Enligt ESPN är även Real Madrid, Paris Saint-Germain och Manchester City också intresserade av Tchouamenis tjänster.

Publicerad 2021-10-16 kl 10:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto