Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Fransk talang kan bli Kessies ersättare

7v

Milan ivorianske mittfältare Franck Kessie drar till sig intresse från andra klubbar. PSG, Liverpool och Manchester United uppges alla vara intersserade av Kessie, och enligt Gazzetta dello Sport kan han lämna redan i januari.

Nu skriver Calciomercato att Milan har hittat sin ersättare, om Kessie lämnar. Det handlar om Marseillies 21-årige fransman Boubacar Kamara. Den italienska storklubben sägs ha följt Kamara under flera år, och att de kommer försöka värva honom 2022.

Hans kontrakt med Marseille sträcker sig till nästa sommar, och Milan ser honom därför som en rimlig ersättare till Kessie. Kamara har gjort nio matcher för Frankrikes U21-landslag och blev uppflyttad i Marseillies A-lag 2017.

ANNONS
Publicerad 2021-10-18 kl 15:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto