Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona jagar Forsbergs lagkamrat

5v

Dani Olmo har tagit en annorlunda väg till toppen av världsfotbollen. Efter att ha lämnat Barcelonas akademi för den kroatiska storklubben Dinamo Kiev i tonåren har han genom Dinamo tagit sig till Emil Forsbergs Leipzig och det spanska landslaget.

Men nu kan en återkomst till Barcelona vara på gång. Enligt den tyska tidningen Sport Bild är den spanska storklubben intresserad av att värva tillbaka den nu 23-årige Olmo. Det ska röra sig om ett lån för resten av säsongen, som kan kosta upp till tio miljoner euro (100 miljoner kronor), för att sedan leda till ett obligatoriskt köp av mittfältaren för 60 miljoner euro (600 miljoner kronor).

ANNONS

Olmo har missat en del av säsongen på grund av en muskelskada, som han för närvarande arbetar med att komma tillbaka från. Hittills har det blivit tre framträdanden för Leipzig i år, där han noterats för en assist.

Manchester United och Manchester City uppges också vara intresserade av Olmo.

Publicerad 2021-10-20 kl 18:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto