Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Serie A-jätten jagar Victor Nilsson Lindelöf

5v

Victor Nilsson Lindelöf, 27, har fått stå åt sidan under säsongsinledningen när nyförvärvet Raphaël Varane och lagkaptenen Harry Maguire har varit tillgängliga för spel. Senaste tiden har det cirkulerat uppgifter i engelsk media om att Lindelöf kan komma att lämna Manchester United inom kort.

Nu rapporterar italienska Calciomercato, med hänvisning till spanska uppgifter, att Roma är intresserat av att värva Victor Nilsson Lindelöf. Manchester United påstås värdera den svenske landslagskaptenen till 25 miljoner euro, vilket motsvarar cirka 250 miljoner kronor. Skulle övergången bli av återförenas 27-åringen med José Mourinho, som inför säsongen 2017/2018 värvade svensken till United.

ANNONS

Totalt har Nilsson Lindelöf spelat 170 matcher i Manchester United-tröjan och noterats för tre mål samt sju assist.

Publicerad 2021-10-22 kl 07:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto