Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Everton jagar serbisk anfallare

5v

Everton uppges vara ute efter att värva en ny anfallare. Enligt Calciomercato är Liverpool-laget en av flera klubbar som jagar Sassuolos serbiske anfallare Filip Djuricic, 29, som sitter på ett utgående avtal som löper ut nästa sommar.

Premier League-konkurrenterna West Ham och Southampton uppges samtidigt också visa intresse för anfallaren, som är fri att prata med andra klubbar från och med januari nästa år med tanke på det utgående kontraktet.

Djuricic kom till Sassuolo från Sampdoria under 2018 och är i höst noterad för två mål och en assist på nio framträdanden i Serie A. Han har även en bakgrund med spel i klubbar som Benevento, Benfica, Anderlecht, Mainz, Heerenveen och just Southampton.

ANNONS
Publicerad 2021-10-25 kl 12:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto