Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Pirlo aktuell att ta över ny klubb

Sillybloggen

Efter en misslyckad debutsäsong i Juventus ifjol fick Andrea Pirlo lämna rollen som huvudtränare för klubben. Pirlo har varit utan tränaruppdrag sedan dess, men har flitigt kopplats ihop med andra klubbar – bland annat har uppgifter placerat honom på Barcelonas önskelista över potentiella ersättare till Ronald Koeman.

Nu kan Andrea Pirlo vara på väg att få sitt nästa uppdrag, i alla fall om man ska tro spanska TodoFichajes. Serie A-klubben Genoa har fått en tuff inledning på säsongen, och enligt sajten ligger Pirlo högt upp på listan över aktuella kandidater om nuvarande tränare Davide Ballardini skulle få sparken.

Efter tio spelade omgångar är Genoa nästjumbo i Serie A.

ANNONS
Publicerad 2021-10-31 08:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto