Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Emery kommer tacka nej till Newcastle

Sillybloggen

Under måndagskvällen bekräftade Villarreals tränare Unai Emery att Premier League-klubben Newcastle visat intresse i att värva honom.

– Jag har blivit medveten om deras intresse och jag har inte sagt nej, men det finns ännu inget erbjudande, sa tränaren enligt Goal.com.

Men under natten till tisdagen tog historian en U-sväng. Enligt Guillem Balague på BBC Sport kommer spanjoren att tacka nej till Newcastle om ett erbjudande kommer. Anledningen? Att han och hans rådgivare inte ser någon klar vision från klubbens nya ledning, saudiarabiska Public Investment Fund (PIF).

Balague rapporterar att då Newcastles två alternativ för tränarposten varit Emery och den tidigare Bournemouth-tränaren Eddie Howe, anser spanjoren att han och Howes fotbollsfilosofier skiljer sig påtagligt – därför ser han ingen klar vision hos Newcastles ledning. Därmed kommer han tacka nej, enligt Balague, om Newcastle kommer med ett erbjudande.

Annons

Emery har tränat Villarreal sedan 2020 och vann Europa League med klubben säsongen 2020-21.

Publicerad 2021-11-03 13:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto