Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Real Madrid uppges förbereda långtidskontrakt till stjärna

3v

Real Madrids anfallsstjärna Vinicius Junior, 21, har imponerat stort under inledningen av den här säsongen med nio mål och sju assist på 16 framträdanden. 21-åringen har blandat och gett under sin tid i “Marängerna”, men har nu tagit ytterligare ett steg i sin utveckling och växlat upp på allvar.

Nu rapporterar transfer-journalisten Fabrizio Romano att Real Madrid kommer diskutera en förlängning med Vinicius Junior under de kommande veckorna och månaderna. Real Madrid sägs förbereda ett nytt långtidskontrakt till brassen, som i dagsläget har avtal till sommaren 2025.

Vinicius Junior anslöt från Flamengo under sommaren 2018 och är totalt sett noterad för 14 mål och tolv assist på 94 matcher i La Liga, samt sex mål och nio assist på 25 matcher i Champions League. Han har även gjort sju framträdanden med Brasiliens A-landslag.

ANNONS
Publicerad 2021-11-07 kl 10:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto