Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Dahlberg får konkurrens - Watford värvar målvakt

3v

Watford meddelade under måndagen att klubben har gjort klart med en ny målvakt – Maduka Okoye, 22, från Sparta Rotterdam. Nigerianen kommer att bli helt klar för Watford den 1 januari nästa år, men lånas sedan ut direkt till den nederländska klubben över den resterande delen av säsongen. Avtalet med Watford sträcker sig till sommaren 2025.

Den svenske landslagsmålvakten Pontus Dahlberg får därmed nu ytterligare konkurrens i Premier League-klubben. 22-åringen, som kom till Watford från IFK Göteborg 2018, har under senaste åren varit utlånad till FC Emmen, BK Häcken och Doncaster Rovers. I dagsläget sträcker sig låneavtalet med Doncaster över den här säsongen.

ANNONS

Dahlberg har kontrakt med Watford till sommaren 2025 och sa nyligen, i podcasten “Lundh”, att klubben har stort förtroende för honom.

– De var väldigt måna om att förlänga mitt kontrakt om jag skulle ut på lån. Då fick man infinna sig i det och förlänga, men de var också väldigt måna om att jag skulle det och visade att de tror på mig som en framtida nummer ett. Jag tyckte det lät bra och det löste sig också bra med Doncaster. Det är såklart ett bra kvitto när man gjort någonting bra och att de ser potentialen som kan finnas där, sa målvakten i podcasten.

Watford har även vidare Daniel Bachmann, 27, Ben Foster, 38, och Rob Elliot, 35, i målvaktsstallet. I höst har Foster gjort sju ligamatcher, medan Bachmann gjort fyra matcher i Premier League.

Dahlberg är i år noterad för 18 matcher med Doncaster Rovers, som är nästjumbo i League One. Watford är i sin tur placerat på 17:e-plats i Premier League.

ANNONS
Publicerad 2021-11-08 kl 22:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto