Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpool överväger bud på Isak

3v

Real Sociedads svenske landslagsanfallare Alexander Isak, 22, imponerade förra säsongen med 17 mål och två assist på 44 matcher och är den här säsongen noterad för fem mål och en assist på 13 framträdanden. Isak har under det senaste året kopplats ihop med en flytt till större klubbar, däribland Barcelona, men har kontrakt till sommaren 2026.

Nu rapporterar den katalanska onlinetidningen El Nacional att Liverpool vill ha in en ny anfallare, då klubben i dagsläget inte har en renodlad “nummer 9” – utöver den belgiske anfallaren Divock Origi som får knapp speltid. Tränaren Jürgen Klopp har samtidigt även Diogo Jota och Roberto Firmino att tillgå som centrala anfallare, men de beskrivs inte som helt ideala för den centrala anfallspositionen i alla matcher.

ANNONS

Liverpool uppges därmed nu ha ögonen på Alexander Isak och sägs överväga att lägga ett bud på 40 miljoner euro, drygt 400 miljoner kronor för svenskens underskrift. Detta då Isak kan fylla luckan som “nia” i klubben.

El Nacional skriver vidare att Barcelona kontaktade Isak och hans representant för ett par månader sedan, då klubbens president Joan Laporta såg på Isak som en bra värvning. En affär kollapsade dock i samband med att Lionel Messi ville lämna klubben, då Laporta trodde att en värvning av Sergio Agüero skulle bidra till att Messi skulle stanna i klubben. Barcelona valde därmed i stället att värva Agüero från Manchester City och gick miste om Isak.

Publicerad 2021-11-08 kl 23:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto