Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PSG-talang kan nobba nytt kontrakt - Raiola ställer krav

2v

Paris Saint-Germains talangfulle mittfältare Xavi Simons, 18, kom från Barcelona under 2019, men har sedan dess fått knapp speltid i den franska storklubbens A-lag. 18-åringen stod förra säsongen för en match i Ligue 1 och en match i den franska cupen, men har den här säsongen inte kommit till spel med A-laget så här långt. Simons sitter samtidigt på ett utgående avtal och kan möjligen lämna gratis vid säsongens slut.

Nu rapporterar transfer-journalisten Fabrizio Romano att PSG erbjudit Simons ett nytt kontrakt sedan i juni i år, något som talangen ännu inte svarat på. Enligt Romano ställer spelarens agent Mino Raiola krav på att få veta hur PSG ser på Simons framtid i klubben och dess A-lag. Annars lär Simons gå vidare i sin karriär.

ANNONS
Publicerad 2021-11-09 kl 23:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto