Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kontroversielle målvakten skriver på för Inter i februari

Sillybloggen

Den kamerunske landslagsmålvakten André Onana avtjänar för tillfället en nio månaders avstängning för att ha testats positivt för en olaglig substans. Onana har hävdat att han använt sin frus medicin av misstag, men han straffades ändå för det.

Samtidigt sitter 25-åringen på ett kontrakt som går ut i juni 2022. Det innebär att han får skriva på ett förtidskontrakt med klubbar i februari, för att låsa sig till den klubben när hans kontrakt går ut efter 30 juni 2022. Det uppges han nu ha kommit överens med den italienska mästaren Inter att göra.

Tidningen Gazzetta dello Sport skriver under söndagen att Onana redan innan kommit överens med Inter om att skriva på ett förtidskontrakt när han får göra det i februari 2022, men nu har han återigen tydliggjort sina intentioner genom att tacka nej till flera andra erbjudanden han fått.

I februari kommer Onana att skriva på ett fyraårsavtal med Inter, enligt tidningen, och kommer att tjäna tre miljoner euro (30 miljoner kronor) per år.

Annons

Onana tränar just nu med Ajax, men får inte spela matcher för varken med Amsterdamklubben eller för det kamerunska landslaget tills han avtjänat hela sin avstängning. Hans senaste match var den 31 januari 2021.

Publicerad 2021-11-14 17:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto