Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: Barcelona vill värva Azpilicueta gratis

Sillybloggen

César Azpilicueta, 32, har ett utgående kontrakt med Chelsea och kan därmed lämna som bosman i sommar. Nu rapporterar trovärdiga ESPN att Barcelona följer 32-åringens kontraktsituation.

Enligt uppgifterna vill Barça fortsätta fokusera på bosman-värvningar närmaste tiden med anledning av klubbens mycket ansträngda ekonomiska situation. I somras värvade klubben bland annat Memphis Depay, Sergio Agüero och Eric Garcia – samtliga hade då utgående kontrakt.

Azpilicueta har varit en viktig pusselbit i Chelsea och Thomas Tuchels lagbygge. 32-åringen har även haft en ordinarie startplats i det spanska landslaget senaste tiden. Enligt ESPN förhandlar Chelsea med backen om en kontraktsförlängning, men partnerna ska ännu inte vara överens.

Samtidigt vill nye Barça-tränaren Xavi Hernández gärna knyta till sig spanjoren i sommar. Xavi sägs nämligen värdesätta Azpilicuetas förmåga att spela både som mittback i en trebackslinje samt som högerback i en fyrbackslinje.

Annons

César Azpilicueta värvades till Chelsea från Olympique Marseille inför säsongen 2012/2013. Sedan dess har 32-åringen noterats för 442 matcher i Londonklubben.

Publicerad 2021-11-15 16:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto