Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bayern intresserat av Rüdiger - berett att dubbla lönen

Sillybloggen

Chelsea-kuggen Antonio Rüdiger sitter på ett kontrakt som går ut till sommaren. Londonklubben har erbjudit honom en förläning om 8,5 miljoner euro per år (85 miljoner kronor), vilket spelaren anser vara “ett slag i ansiktet” enligt tyska medier. Rüdiger vill gärna stanna, men än så länge har parterna inte kommit överens om någon kontraktsförlängning – och samtidigt följer flera andra europeiska klubbar utvecklingen noga.

En av de klubbarna är den tyska jätten Bayern München, som enligt uppgifter till den tyska tidningen Sport Bild är berett att betala Rüdiger tolv miljoner euro (120 miljoner kronor) om året – vilket hade inneburit att han hade dubblat sin nuvarande årslön. Bayern kan erbjuda Rüdiger ett förhandskontrakt i januari när han har sex månader kvar på sitt kontrakt med Chelsea, vilket skulle binda honom till klubben när hans kontrakt med Chelsea går ut den 30 juni 2022. Men än så länge har inte något sådant alternativ nämnts.

Rüdiger har hittills gjort 15 framträdanden den här säsongen och noterats för ett mål och en assist. Under sin tid med Chelsea har han vunnit Champions League, Europa League, europeiska supercupen och FA-cupen.

Annons
Publicerad 2021-11-18 00:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto