Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pochettino redo att lämna PSG direkt - för att ta över United

Sillybloggen

Ole Gunnar Solskjær har fått sparken av Manchester United. Klubbikonen Michael Carrick har nu tagit över som interimtränare i klubben till dess att en permanent lösning är på plats.

Vem som kommer att ersätta norrmannen? Daily Mail rapporterar att Mauricio Pochettino är intresserad av jobbet. Så pass mycket att argentinaren ska vara beredd att lämna sitt uppdrag i Paris Saint-Germain omgående för att ta över Manchester United direkt.

Enligt uppgifterna är Pochettino missnöjd med sin situation i PSG, där han – trots bra resultat – har fått utstå en del kritik. Argentinaren sägs vara “olycklig” i den franska huvudstaden och frustrerad över att behöva hantera stora egon som Lionel Messi, Kylian Mbappé och Neymar.

Det är med den bakgrunden som Daily Mail hävdar att Mauricio Pochettino nu ska vara redo att lämna PSG för att ta över Manchester United. Den tidigare Tottenham-tränaren ryktades vara på väg till Old Trafford redan när José Mourinho fick sparken i slutet av 2018, men då fick interimtränaren Ole Gunnar Solskjær sitt kontrakt förlängt efter en succéartad vårsäsong som huvudansvarig.

Annons

Daily Mail skriver vidare att Brendan Rodgers, Zinedine Zidane, Erik ten Hag och Ralf Rangnick finns på klubbens önskelista över potentiella ersättare.

Publicerad 2021-11-22 00:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto