Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Kalmar närmar sig brassevärvning

1v

Kalmar FF:s Lucas Hägg-Johansson stod mellan stolparna under måndagens vinst mot Örebro, men varken han eller andremålvakten Tobias Andersson har förlängt sina utgående kontrakt med klubben. Hägg-Johansson har totalt spelat 24 matcher och hållit nollan i åtta matcher den här allsvenska säsongen.

Enligt Expressen närmar sig Kalmar den brasilianske målvakten Ricardo Friedrich som just nu är klubblös. Den 28-årige målvakten kommer senast från det turkiska laget MKE Ankaragücü, men har också tillhört norska FK Bodø/Glimt tidigare i karriären.

– Jag kan inte säga något om det. Inga kommentarer. Vi har jobbat utifrån en situation där vi har två målvakter som har utgående kontrakt. Och inget är klart förrän det är klart, säger Kalmar FF:s sportchef Jörgen Pettersson enligt Expressen.

ANNONS

Kalmar har Malmö (hemma) och Hammarby (borta) kvar att spela innan deras allsvenska säsong är över.

Publicerad 2021-11-23 kl 12:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto