Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Newcastle vill ha Trippier

Sillybloggen

Newcastle satsar på Kieran Trippier som första värvning i januarifönstret, enligt The Mirror. Eddie Howe vill ha 31-åringen på grund av hans rutin, men också som ledare, något som saknas i den nuvarande truppen.

Howe hade Trippier i sitt lag under tiden i Burnley och vet vad han kan bidra med. Manchester United har tidigare uppgetts vara ute efter högerbacken som lämnade Tottenham sommaren 2019 för Atletico Madrid. Enligt samma uppgifter saknar Trippier England och Premier League.

Newcastle är i desperat behov av förstärkningar med tanke på deras ligaplacering som Steve Bruce lämnade efter sig när Howe och de nya ägarna tog över. Tyvärr för svensk del ses Trippier som en tydlig förstärkning på den positionen Emil Krafth konkurrerar om.

ANNONS
Publicerad 2021-11-24 12:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto