Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Modric öppnar för återkomst till Premier League

Sillybloggen 2021-11-29 07:21

Luka Modric har spelat för Real Madrid i nio år. Till sommaren går hans kontrakt ut med klubben och förhandlingar om en förlängning ska vara igång. Men enligt Super Deporte har de försvårats, då Real har som policy att inte erbjuda kontrakt på mer än ett år till spelare som är över 30. vilket Modric är.

Enligt sajten har 36-åringen därför börjat fundera på en eventuell flytt, och de uppger att Modric kan tänka sig att återvända till England. Dock ska hans tidigare klubb Tottenham inte vara aktuell, och inte heller Newcastle, skriver Super Deporte.

Klubben som kroaten i så fall kan tänka sig uppges vara Manchester City. Detta på grund av deras klubbrelationer, då Modric plan uppges vara en till sejour i England för att sedan avsluta karriären i Citys amerikanska systerklubb, New York City.

Modric spelade i Tottenham mellan 2008 och 2012, och flyttade sedan därifrån till Real.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto