Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Mourinho vill värva Depay till Roma

Sillybloggen 2021-11-29 15:25

Memphis Depay kom till Barcelona i somras, på free transfer. Han förväntades då bli lagets stjärna och ledare. Det började bra under Ronald Koeman men han har inte nått upp till de höjder som ledningen hade hoppats, enligt El Nacional.

De uppger att Xavi har varit besviken på Depays insatser, och att klubben med stor sannolikhet kan köpa en central forward i vinterfönstret. Då kanterna är reserverade för Ansu Fati och Ousmane Dembélé skulle det inte vara positivt för Depay. Han kan därför komma och säljas, enligt sajten.

Samtidigt uppges José Mourinho intresserad av att värva anfallaren, som han tidigare tränat i Manchester United. Barcelona ska ha satt en prislapp på 410 miljoner kronor. Då han kom gratis i sommar uppges en eventuell försäljning ses som positiv för klubbens krisande ekonomi.

Depay har kontrakt med Barcelona till sommaren 2023. Även PSG, Juventus och Borussia Dortmund uppges vara intresserade.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto