Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Oväntade ryktet: Mancini aktuell för engelsk storklubb

Sillybloggen 2021-11-30 18:56

Manchester United presenterade nyligen tysken Ralf Rangnick som tillfällig tränare över resten av säsongen. Ännu är det inte klart vem som tar över efter det, men det har bland annat ryktats om Mauricio Pochettino, Brendan Rodgers och Zinedine Zidane som tänkbara alternativ.

Nu uppger den engelska tidningen The Telegraph att Italiens förbundskapten Roberto Mancini, som även har en bakgrund som tränare i Manchester City, har dykt upp som en kandidat för att ta över Manchester United på permanent basis.

Mancini har enbart lett Manchester City i Premier League och basade över den engelska storklubben mellan 2009 och 2013. Under den perioden ledde han klubben till en Premier League-titel, en FA-cuptitel och en Community Shield-titel.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto