Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Engelsk storklubb i kontakt med Kulusevskis rådgivare

Sillybloggen 2021-11-30 19:53

Sveriges landslagsspelare Dejan Kulusevski, 21, har under den här säsongen fått varierat med speltid i Juventus, vilket resulterat i rykten om att han kan vara på väg bort från klubben. Arsenal och Tottenham är två klubbar som nämnts som intressenter av spelaren.

Nu uppger den italienske journalisten Gianluca Di Marzio att Arsenal har tagit kontakt med Kulusevskis rådgivare om en övergång. Uppgifterna gör även gällande att Juventus vill ha ett bra bud vid en försäljning, då klubben värvade Kulusevski för runt 370 miljoner kronor. Tidigare har Calciomercato rapporterat att Juventus vill ha runt 350 miljoner kronor för svensken.

Efter Sveriges förlust mot Spanien uttalade sig Kulusevski så här om den knappa speltiden:

– Det är klart att det är väldigt jobbigt. Jag lever för att spela och just nu spelar jag inte, så jag måste lösa det och komma ut starkare från det här. Jag måste göra något mer. Så här räcker inte, säger han och fortsätter:

ANNONS

– Det är svårt utan rytm. Om man spelar en gång i månaden är det klart att man inte har den snabbheten. Det tar lite längre tid med huvudet och bollen. I min position handlar det om hundradelar. Om det tar en hundradel för mycket blir det ingenting. 

Kulusevski skrev på för Juventus under vintern 2020 och har avtal till sommaren 2025. I höst är han noterad för ett mål och en assist på 17 matcher. Förra säsongen stod han för sju mål och sju assist på 47 framträdanden med storklubben.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto