Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Knallen: Lewandowski har bett sin agent att lösa Real Madrid-flytt

Sillybloggen 2021-12-01 21:27

Robert Lewandowski har varit i fokus de senaste dagarna då många ansett att han bestulits på Balon d’Or-priset som gick till Lionel Messi. Men i spanska medier har han nu fått fokus av annan anledning.

Den stora tidningen AS rapporterar nämligen att Lewandowski bett sin agent att se till att en flytt till Real Madrid blir av nästa sommar. Tidningen skrev tidigare i veckan att Lewandowski kommer be Bayern att få lämna klubben nästa sommar, då han har ett år kvar av sitt kontrakt, men rapporterade inte några potentiella destinationer då.

Anledningen till att polacken vill flytta är enligt AS för att vill spela på den absoluta världsscenen, något som är ett resultat av Balon d’Or-nobben. Han vill att hans insatser ska få total uppmärksamhet – något man får om man spelar i Real Madrid.

ANNONS

För Real Madrids del kommer allting att handla om tajming, menar tidningen. Karim Benzema är i toppform, Kylian Mbappé sägs skriva på nästa sommar och klubben har ett stort intresse för Erling Haaland. En Lewandowski-Real Madrid-affär kommer vara beroende av hur tajmingen ser ut med andra inkommande spelare hos “Los Blancos”.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto