Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Barcelona vill värva från Chelsea gratis

Sillybloggen 2021-12-01 16:46

Barcelona rapporteras redan ha fokus på ett bygga om truppen till nästa säsong. Enligt den spanska tidningen Marca är Barcelona intresserat av att plocka in Chelsea-kaptenen Cesar Azpilicueta, 32, gratis nästa sommar. 32-åringen har nämligen ett utgående avtal med den engelska storklubben och kan möjligen tänka sig en återkomst till Spanien efter tio år i England.

Marca skriver samtidigt att Chelsea lagt fram ett nytt kontrakt till Azpilicueta, som dock tvekar kring att förlänga med London-klubben. Azpilicueta kom till Chelsea från Marseille under sommaren 2012 och har sedan dess fått gott om speltid i storklubben.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto