Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Dortmund och Leicester intresserade av Amoo

Sillybloggen 2021-12-01 07:08

Akinkunmi Amoo, 19, har fått sitt genombrott i Hammarby och gjort stor succé den här säsongen. Totalt har 19-åringen gjort nio mål samt fyra assist på 28 matcher i år.

Nu, innan januarifönstret öppnar, rapporterar nigerianska Complete Sport att Borussia Dortmund och Leicester fortsatt är intresserade av att värva Bajen-talangen. Sajten skriver att Amoo även scoutas av Valencia, och nyligen uppgav Mundo Deportivo att Ajax också följer den 19-årige yttern noggrant.

Akinkunmi Amoos kontrakt med Hammarby sträcker sig över säsongen 2024. Enligt uppgifter till Expressen kräver Stockholmsklubben 50 miljoner för nigerianen, vilket skulle göra honom till klubbens största försäljning någonsin.

– Ambitionen är att vi ska få se spelarna i Hammarby och se dem spela på Tele2 Arena och bidra här innan de tar nästa steg. Man ska aldrig säga aldrig, men ambitionen är att vinna fotbollsmatcher och bli så bra som möjligt, inte bara köp och sälj, sa sportchef Jesper Jansson till Fotbollskanalen tidigare i år om en eventuell försäljning.

ANNONS

Amoo värvades till Hammarby under sommaren 2020 från Sidos FC.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto