Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rangnick uppges vilja återförenas med spelare från PL-rival

Sillybloggen

Ralf Rangnick har fått uppdraget som interimtränare i Manchester United säsongen ut innan han övergår till en konsultroll i klubben under två års tid. Uniteds klubbledning uppges vara redo att ge den tyske tränaren resurser för att värva redan i januari, och nyligen placerades RB Leipzig-mittfältaren Amadou Haidara i klubben.

Nu ska Rangnick ha siktet inställt på att värva ytterligare en spelare han tidigare har tränat i RB Leipzig. Det är tyska Bild-journalisten Christian Falk som rapporterar att United-tränaren vill diskutera möjligheten att värva Timo Werner, 25, från Chelsea nästa sommar.

Werner värvades till Chelsea från RB Leipzig inför förra säsongen – men hittills har tysken inte imponerat i Londonklubben. 25-åringen har därför ryktats vara på väg bort från klubben, framförallt efter att Romelu Lukaku värvades för stora pengar från Inter i somras. Ralf Rangnick var den som värvade den tyske landslagsanfallaren till RB Leipzig från Stuttgart 2016 och sägs fortfarande ha ett gott öga till spelaren.

Annons

På 64 matcher i Chelsea-tröjan har Werner noterats för 15 mål och 17 assist.

Publicerad 2021-12-02 07:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto