Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rangnick uppges vilja återförenas med spelare från PL-rival

Sillybloggen 2021-12-02 07:26

Ralf Rangnick har fått uppdraget som interimtränare i Manchester United säsongen ut innan han övergår till en konsultroll i klubben under två års tid. Uniteds klubbledning uppges vara redo att ge den tyske tränaren resurser för att värva redan i januari, och nyligen placerades RB Leipzig-mittfältaren Amadou Haidara i klubben.

Nu ska Rangnick ha siktet inställt på att värva ytterligare en spelare han tidigare har tränat i RB Leipzig. Det är tyska Bild-journalisten Christian Falk som rapporterar att United-tränaren vill diskutera möjligheten att värva Timo Werner, 25, från Chelsea nästa sommar.

Werner värvades till Chelsea från RB Leipzig inför förra säsongen – men hittills har tysken inte imponerat i Londonklubben. 25-åringen har därför ryktats vara på väg bort från klubben, framförallt efter att Romelu Lukaku värvades för stora pengar från Inter i somras. Ralf Rangnick var den som värvade den tyske landslagsanfallaren till RB Leipzig från Stuttgart 2016 och sägs fortfarande ha ett gott öga till spelaren.

ANNONS

På 64 matcher i Chelsea-tröjan har Werner noterats för 15 mål och 17 assist.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto