Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Jürgen Klopp vill värva - siktet inställt på Porto-stjärna

Sillybloggen 2021-12-02 11:13

Jürgen Klopp och Liverpool har fått en strålande start på säsongen. Merseyside-klubben ligger på tredje plats i Premier League, två poäng bakom serieledaren Chelsea, och har redan kvalificerat sig till Champions League-slutspelet.

Nu uppges den tyske tränaren vara jakt efter förstärkningarna när transfermarknaden öppnar i januari, detta eftersom klubben kommer att tappa både Sadio Mane och Mohamed Salah när Afrikanska mästerskapet startar. Marca rapporterar att Liverpool därför vill värva Portos ytter Luis Diaz, 24.

Jurgen Klopp uppges vara en stor beundrare av colombianen, som har väckt intresse efter sina prestationer i Champions League under hösten. Luis Diaz sägs ha en utköpsklausul på 80 miljoner euro, drygt 822 miljoner kronor, i sitt kontrakt. Liverpool ska dock inte vara redo att betala den summan, men enligt uppgifterna kan Porto tänka sig att sänka sina krav för spelaren.

ANNONS

Luis Diaz anslöt till Porto under sommaren 2019 från Junior FC. 24-åringen har noterats för 37 mål och 16 assist på 116 matcher i den portugisiska storklubben.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto