Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United-forward vill lämna för Barcelona

Sillybloggen 2021-12-02 18:37

Manchester United-anfallaren Edinson Cavani vill flytta till FC Barcelona nästa sommar, rapporterar ansedda The Times under torsdagen. 34-åringens kontrakt med United löper då ut efter att Cavani förlängt sitt avtal med ett år i somras.

Uruguayanens ambition är att spela för Barcelona innan han lägger skorna på hyllan och Cavani ser sig själv fortsätta prestera på toppnivå i ytterligare två säsonger. Barça har inte råd att lösa anfallsveteranen från sitt kontrakt, men det faktum att Cavani lämnar på fri transfer gör det möjligt för katalanerna att plocka in 34-åringen i sommar, skriver The Times.

Cavani anslöt till United från Paris Saint-Germain i oktober 2020 och har noterats för 18 mål på 47 matcher i den engelska storklubben. I Barcelona skulle han kunna ersätta Sergio Agüero, som drabbats av hjärtproblem och blir borta från spel i minst ett par månader till.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto